Kent, Håkan och jag

Ikväll tar jag en paus från mitt projekt där jag ska ta reda på vad det är för fel eller inte fel med Eskilstuna bandet Kent. För er som underar hur det går kan jag säga att jag kommer komma fram till en hejdundrande slutsats.

Jag avstår recensioner av albumet Isola till förmån för Göteborgs finest and only Håkan Hellström. På hans hemsida har de lagt ut novellen Jag och Frank Sinatra som han skrev när han var 17 år.

Den ska jag läsa ikväll.

Kommentarer
Postat av: Linnea

Wow vilken novell! Hela den hade en riktig Håkan-vibb på något vis (inte så konstigt kanske), det var som att han läste upp den eller något! Bra tips! Jag hoppas verkligen du berättar om din hejdundrande slutsats angående Kent, den vill man höra!

2008-12-16 @ 20:20:04
URL: http://lajni.blogspot.com
Postat av: Karin

Linnea: JA JAG VET! Den var helt Håkan-magnifik, såg du att han fick in aprilhimmlen på ett hörn också? Så vill jag också kunna skriva! Haha, du ska få den där slutsatsen när jag tagit mig genom Kent-boken och mycket deprimerande bilderbok från Tillbaka Till Samtiden. Plus lyssnat mig igenom den skivan. Då så publiceras min Kent-avhandling här på bloggen.

2008-12-16 @ 22:50:07
URL: http://beatlespojkarochedelweiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0